Hoofdgerechten
Vegetarisch: | |
Groenten tranches van gegrilde rode biet en aubergine met een kruidensaus |
€ 17,50 |
Vis: | |
Mosselen "Traditioneel" (indien voorradig/op bestelling) bereid met witte wijn, mosselgroenten, kruiden, geserveerd met cocktail-, en mosterdsausje en frites |
€ 20,00 |
Gebakken kabeljauw met een mosterdsaus |
€ 19,50 |
Heilbot met een kruidenkorstje uit de oven en witte wijnsaus |
€ 19,50 |
Gebakken zeeduivel omwikkeld met spek en kreeftensaus |
€ 20,00 |
Gebakken scampi’s in een knoflook – kruidensaus |
€ 21,00 |
Vlees: | |
Saté van varkenshaas | € 17,00 |
"Spare Ribs", de lekkerste oet Zjwame!!! | € 17,50 |
Sucade op Oma’s wijze in eigen jus | € 18,50 |
Varkenshaas medaillons met champignon - roomsaus | € 18,50 |
Eendenborstfilet met sjalottensaus | € 20,00 |
Tournedos met saus naar keuze | € 24,00 |
Deze gerechten worden geserveerd met bijpassend groente -, en aardappelgarnituur
Gezellig bij ons Gourmetten? Dat kan.
Vraag voor informatie bij onze medewerkers
Nieuws!
-
Nieuwe kaart!
Vanaf 6 februari bieden we u een nieuwe kaart aan!