Hoofdgerechten

Vegetarisch:
Groenten tranches van gegrilde rode biet en aubergine
met een kruidensaus
€ 17,50
 
Vis:
Mosselen "Traditioneel" (indien voorradig/op bestelling)
bereid met witte wijn, mosselgroenten, kruiden, geserveerd met cocktail-, en mosterdsausje en frites
€ 20,00
Gebakken kabeljauw
met een mosterdsaus
€ 19,50
Heilbot met een kruidenkorstje
uit de oven en witte wijnsaus
€ 19,50
Gebakken zeeduivel
omwikkeld met spek en kreeftensaus
€ 20,00
Gebakken scampi’s
in een knoflook – kruidensaus
€ 21,00
 
Vlees:
Saté van varkenshaas € 17,00
"Spare Ribs", de lekkerste oet Zjwame!!! € 17,50
Sucade op Oma’s wijze in eigen jus € 18,50
Varkenshaas medaillons met champignon - roomsaus € 18,50
Eendenborstfilet met sjalottensaus € 20,00
Tournedos met saus naar keuze € 24,00

 


Deze gerechten worden geserveerd met bijpassend groente -, en aardappelgarnituur

Gezellig bij ons Gourmetten? Dat kan.
Vraag voor informatie bij onze medewerkers

Nieuws!

  • Nieuwe kaart!

    Vanaf 6 februari bieden we u een nieuwe kaart aan!