Koude en warme buffetten

Hieronder treft u onze catering lijst aan en ook een pdf die u zou kunnen gebruiken om te bestellen.
Vanzelfsprekend adviseren wij u bij de samenstelling.

Wij bieden de volgende mogelijkheden:

Koude- en warme gerechten. Prijs/stuk
Koude schotel € 2,50
Aardappelsalade € 1,85
Rijstsalade € 1,50
Pastasalade € 1,50
Italiaanse salade € 1,00
Ham / aspergerolletje € 0,85
Gevuld ei € 0,65
Gevulde tomaat € 0,85
Baconboontje € 0,65
Rauwkostsalades (*) € 0,60
Varkensfilet (koud) € 2,25
Varkensfilet (warm) € 3,50
Varkenspoulet € 3,25
Varkenshaasje € 4,50
Sauzen (koud) (*) € 0,50
Sauzen (warm) (*) € 0,65
Uitjes Monegasque € 0,50
Kipsalade € 2,00
Kipdrumstick € 1,50
Kipboutje € 2,50
Kipragout € 3,50
Kipfilet € 3,25
Gerookte kipfilet € 1,90
Kipfilet zoet - zuur € 3,50
Boeuff - Bourguinon € 4,25
Runderpoulet € 4,00
Goulasch € 4,25
Zuurvlees € 4,25
Rundfilet reepjes € 4,00
Rosbief € 3,00
Rundertong € 4,00
Kalfsoester € 5,25
Gerookte paling € 2,75
Gerookte zalm € 2,90
Gepocheerde zalmfilet € 2,35
Gepocheerde hele zalm € 3,00
Gepocheerde zalm (blik) € 1,85
Hollandse garnalen € 2,85
Noorse garnalen € 1,90
Maatjes haring € 1,75
Krabsalade € 2,50
Forel (gerookt) € 2,00
Kibbeling € 1,75
Makreel € 1,75
Vissalade € 2,50
Gehaktballetjes € 2,25
Gehaktbrood € 1,80
Pâté (div. soorten) € 1,25
Beenham € 3,50
Spare-rib € 3,00
Speenvarken € 5,50
Verse fruitsalade € 0,85
Fruit uit blik € 0,55
Belegd half broodje € 1,00
Minibroodje € 0,45
Stokbrood / uienstokbrood € 0,45
Kaasassortie € 2,50
Kruidenboter € 0,30
Roomboter € 0,20

 

Overige / bijzondere gewenste gerechten zijn in overleg mogelijk.

Bijlage: Rauwkostsalades

  1. Komkommersla met dille
  2. Wortelsla met ananas
  3. Witte koolsla met rozijnen
  4. Tomatensla met bieslook
  5. Witlofsla met appel
  6. Selderijsla met walnoten.
  7. Bonensla met uitjes
  8. Spitskoolsla met ananas - kerriedressing
  9. Chinese kool met dressing
  10. Prei / hamsla
  11. Gemengde bonensla met spekjes
  12. Rode koolsla met appel of uitjes
  13. Rode bietensla met appel of uitjes
  14. Broccoli / Maïssla
  15. Venkelsla met kaas of hamreepjes
  16. Franse bleekselderijsla met gerookte kipfilet

Bijlage: Koude sauzen

  1. Rémouladesaus
  2. Kerriesaus
  3. Cocktailsaus
  4. Knoflooksaus
  5. Mosterdsaus
  6. Paprikasaus
  7. Kruidensaus
  8. Ravigottesaus
  9. Gembersaus
  10. Mierikswortelsaus
  11. Cumberlandsaus
  12. Dille saus
  13. Salsa saus
  14. Mango-chutnysaus

Bijlage: Warme sauzen

  1. Jägersaus
  2. Zigeunersaus
  3. Stroganoffsaus
  4. Paprikasaus
  5. Champignonsaus
  6. Tomatensaus
  7. Kerriesaus
  8. Pepersaus
  9. Roomsaus
  10. Satésaus
  11. Zoetzure saus
  12. Kappertjes saus
  13. Bieslook / roomsaus
  14. Boursinsaus

Barbeque, Gourmet, Fondu, Hapjes, Brunch, Lunch of Diner?
Ook hiermee kunnen wij u van dienst zijn en adviseren u graag bij de samenstelling. Vraagt u naar de mogelijkheden.

Personele kosten
Voor bediening, uitserveren, opruimen, afwassen als ook voor het bezorgen en ophalen wordt een meerprijs berekend van € 35,- per uur.

Indien gewenst kunnen wij u verder ook leveren:

  • Servies en bestek.
  • Dranken / toebehoren. o.a. tapinstallatie, buffetten, glaswerk enz.
  • Meubilair.
  • Tent(en), Party - tent(en)
  • Parasols.
  • Feestverlichting.
  • Personeel

Een prijsafspraak voor bovenstaande maken wij graag met u.

Mocht u nog verdere informatie of advies wensen omtrent de samenstelling van het buffet dan verneem ik dit graag.

laatste wijziging: 27-03-2015 17:42:37

Nieuws!

  • Kerst 2017
    Bekijk hier de mogelijkheden voor uw Kerst 2017
  • Nieuwe kaart!
    Vanaf 17 oktober bieden we u een nieuwe kaart aan!

Agenda!

Agenda-archief